Dapatkan Tudung Sarung AWNING TERBAIKK!!

Assalamualaikum semuaa!! 
Tudung sarung AWNING TERBAIK??
Itulah tudung sarung Naylaa Basic Hijab by Azfa Boutique



"Alaa apa beza dengan tudung sarung ni dengan tudung sarung yang lain?"
"Nampak sama je"

Wait a minute guys!
Jangan laa judge macam tu dulu..



Apa kelebihan Naylaa Basic Hijab ni?


1) Chubby face pun boleh pakai. haa yang berbadan gempal dan chubby face jangan risau. Ukuran tudung ni amat sesuai dengan semua jenis saiz badan. Haa lagi satu tudung ni boleh bagi effect slim kat muka tau. So korang bolehlaa sorok pipi pau korang tuu😜
Front: 60cm
Face: 27cm
Back: 90cm

2) Awning lembut yang terbentuk cantik je. so korang takdelah murung sebab awning tak jadi kann. make sure lepas basuh lipat laa elok-elok pastikan bahagian awning tu tak terlipat. nanti tak payah susah-susah nak gosok masa nak pakaikann

3) Naylaa Basic Hijab ni a bit stretchable tapi jangan risau sebab tak melekap kat badan laa. So korang boleh pakai tudung ni dengan patuh Syariah. And that's mean korang boleh pakai tudung ni ke mana sahaja. Pergi kuliah ke. Pergi kerja kerja ke. Pergi mana-mana majlis ke. Nak guna untuk sukan outdoor pun okay. Sebab tak akan nampak kesan peluh tuu.


Ada 20 colour yang available









Harga??
RM35/pc exclude postage
(postage: RM8 sm/ RM10 ss)

Haa apaa tunggu lagi cepat laa grab satu tambah koleksi tudung anda
Untuk sebarang update atau pertanyaan boleh pergi ke Instagram sis

Atau boleh terus ws sis

SEMENTARA STOK MASIH ADA










1 comments:

  1. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete

News

Nurha Ismail. Powered by Blogger.