Day 4 - Your Favourite Photograph of Your Best Friend



Actually best friends. haahahhaa. Kawan baik kann. Jujur sis kata sis selama berkawan dengan diorang sis tak pernah anggap diorang tu best friends. But today I realised that they are my precious best friends. After 5 years together through thick and thin, yeahh they are my best friends. Kenal diorang ni sejak form 1. Form 1 sampai form 3 sama kelas. Start form 4 dah pecah kelas. Pastu form 5 pindah kelas lagi. Tapi tulaa still rapat. 
.
.
.
Sebab sis ni duduk asrama, so banyak masa spend time dengan diorang berbanding family sendiri. Serious talk bonding budak asrama ni lain macam sikit. haaaa. Kenapa? Sebab kita belajar sama", tidur sama", makan sama", main sama", makan maggie sama" and banyak lagi sebenarnya. Bukannya nak bagitahu yang sekolah harian tu tak best. NO! Cuma sekadar perkongsian. Yelaahh, sis sekolah asrama so sis cerita pasal asrama laa. Aduhh! Mentaliti manusia yang kaki judge tu boleh letak tepi yee.
.
.
.
Back to the topic, we don't realise what we have until it's gone. Dah habis sekolah baru rindu. Sebenarnya bukan apa tak pernah anggap best friends sebelum ni, cuma...
It's not easy to open up to someone because one day they will leave you for sure.๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
.
.
.
.
Nak describe sorang" macam panjang.
Tapi ada sis kisah. hahahahaha


Kirttisha
indian girl
Masa form1 sampai form 4 pemalu
dah naik form 5
amekkau
Jadi diva teruss
hhaahah dia ni ada bakat berlakon
serious weyhh

Thurgaa
indian girl with specky
Dia ni ada kembar lelaki
Tapi kalau korang tengok kembar dia tuu
korang mesti tak percaya yang diorang ni kembar
hahaha
by the way dia ni lawaa

Bazrina
Dia ni nampak macam tak ambil kesah dengan surrounding
tapi..
sekali dia marah tu 
sampai bila" sis ingat
hahaha
dia ni baik tau

Rabiatul
First impression: lawa gilerrr
Asyik menang giveaway je kat ig.
ehemm apa rahsia
hahah
dia ni boleh jadi model
model tudung ka, baju ka
semua dia boleh
cita-cita nak jadi CEO

Syazira
dia suka pakai cermin mata besar
tapi sesuai je dengan muka dia
Dia ni kalau tak bahan sis sehari tak sah
stress jugak kadang"
hahah
dia ni masuk air weyhh
dia ni boleh line" makcik bawang
hahahah

Haziqah
budak kecik ni periang
kecik" ubi berisi kauu
hahha
Rumah dia dekat je ngan sis
pernah laa dia drive sampai rumah sis
Always support me
terharu laaa

Aina
a good leader
minat kpop lagi" Bigbang
Selalu dengar sesi luahan aku malam"
rapat since form 1
hahaha
Dia ni comel jer
tapak tangan kecik
tapak kaki kecik

Halimah
dia ni blur sikit
bila dia ni masuk air
boleh line" syazira
hahaha
Dia ni comel jer
Cara dia jalan, lari
Semua comel
Selalu confuse
Orang panggil limah ke syima

Halimatus
Nama sama ngan Halimah
Gaya kakak"
Dia selalu ada bila sis ajak borak
Katil dia katil sis jugak
Makanan dia makanan sis jugak
Hahhah
Banyak sangat kenangan dengan dia ni
Kalau nak cerita semua..
Memang panjang laa
Hahah
Dia ni kuat bebel

Syasya
Tahi lalat kat pipi tu memang aset
Hahah
Atlet lari ni jangan main"
Kalau dia ketawa,
Jangan dekat" dengan dia.
Nanti habis kena tolak
Sis pernah kena๐Ÿ˜‚
Sampai terikut dahh
Loker dia loker sis
Loker sis tetap loker sis
Hahhah
Sumber makanan

Aziera
Dia suka kucing
Kucing tepi jalan pun dia suka
Dia ni pemalas ya ampunn
Satu batch macam dah tahu
Hahah
Selalu lari bila ada gotong royong kelas
Tapi bila bab homework,
Dia laa yang selalu siap.

Azlina
Macam wany hasrita
Lawa gilerr
Ayu pulak tu
Memang ciri" perempuan idaman laa
Tapi dia ni gelabah
Hahhaha
Boleh hilang segala keayuan
Selalu dengar cerita aku

Alia Syuhada
Comel jer dia ni dengan partner sorang tu
Hahahhah
Pendengar setia
Comel
Pandai
Patutlah ada orang suka
Sifu addmath, kimia, bio, fizik
Macam semua jer
Hahhaha



Rindu gilanya
Rindu marahnya
Rindu senyumnya
Rindu tangisnya
Rindu rajuknya
Rindu segalanya

Biar hilang seorang asal bukan korang






6 comments:

  1. I feel you T^T lagi2 bila duduk asrama kan?! Mesti lagi menusuk-nusuk dia punya vibe rindu tu *cewah! Hehe =3 Stay strong ok?! :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serious rindu gilaa. Btw thanks hana

      Delete
  2. hahahah...macam akak2 ea...x pe sis redha..rmai da ckap begitu apa boleh buat..rndu kamu lorhh..sosweet of you la..a ade suggetion..wh not kau buat stu entry for each of us..cadangan je..hehehee..love you..muaahhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduhhh nak buat satu penat laa sis macam ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  3. Done read semua cerita kau...lincah buat story pasal abuhan lelaki๐Ÿคฃ๐Ÿ˜Ž

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau rilekss jer kel. Nanti bila free insyaAllah

      Delete

Labels

News

Nurha Ismail. Powered by Blogger.