Day 2 - Your Favourite Movie



Favourite movie?? hmmm jujurlah seumur hidup sekali je pernah pergi tengok wayang. Itupun tengok masa form 3 masa keluar outing dengan kawan-kawan. Pergi tengok cerita Fast  and Furious 7. And guess what?? Sis boleh tertidur time cerita tu dah sampai klimaks. hahahahahahh. Aduhh, mase tu memang kena kutuk dengan member laa. ^_^

Tapi adalah jugak tengok movie lain itupun my bro download and mainkan dekat tv. So back to the topic, sis memang tak ada favourite movie. Apa yang sis nak tengok, ikut suka laaa. but mostly cerita thriller, cerita aksi dan cerita kartun. Adalah suka movie ni, hmm movie pasal Avengers. Suka sangat dengan watak iron man tu. Sekarang ni kan baru keluar cerita Avengers yang baru. Infinity War, kan?? nak tengokk tapi tu laa. dah banyak siri avengers tak tertengok. So sis rasa baik tengok dari mula cerita avengers dulu supaya faham jalan cerita. Tak guna jugak kan tengok yang latest tapi tak faham. Rugi jer.

2 comments:

  1. ha'ah betul tu. Nak tengok semua movie pun kena tahu sequence dia supaya senang faham :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahh so i need to catchup all the series laa

      Delete

Labels

News

Nurha Ismail. Powered by Blogger.