Segmen Jari Menari Bloglist




Nurha kena gunakan Sis Ika or Ika je?
yelah memandangkan Sis Ika lagi tua dari Miss Nurha

Nurha ni baru je dalam dunia blogging ni
so Nurha rasa tak layan nak komen tentang blog Sis Ika
newbie katakannn
hahahahhah
so keep up the good work


16 comments:

  1. Hi Nurha. Ika datang singgah sini. Terimakasih sebab sudi join segmen ika yang tak seberapa ni. Nurha can call me anything you like. Hee. Ika oso can.
    Keep blogging awak :)
    Thanks again tau. Love ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama" Ika.. thanks for your support

      Delete
  2. Selamat bersegmen..done follow Cik Nurha..http://sherlyanna97.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen~
    done follow blog Nurha :)
    All the best~~

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama & follow sini! Selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss selamat bersegmen juga. done followback

      Delete
  5. jalan jalan sini :DDD azah pun ada join jugak. jemput singgah, ihiks

    http://zaza96.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  6. Najihah pun jooinnn
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan..datang balas kunjungan :D

    ReplyDelete
  8. Hi, salam perkenalan! aida datang dari segmen yang sama... ^^ keep blogging ye awak.. nanti jemput singgah blog aida pulak.. :)

    https://sharifahaidahana.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. join dari segmen yang sama...follow juga

    ReplyDelete

Labels

News

Nurha Ismail. Powered by Blogger.