FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner




Klik banner untuk join

"Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?"

Hmmmmmm...

Apa yang Nurha suka baca dalam blog orang?



Nurha suka baca pasal lifestyle blogger tu.
Selalunya bahagian tips.
yelah macam Tips Nak Kurus
hahahahha
Baca cara hidup seseorang tu lebih menarik
daripada baca gosip-gosip yang belum sahih tu...
The way someone handle their stress, work and maybe their loved one.
Yup.

Tapi tu laa..
Nama pun part time blogger.
Nurha tak sempat sangat nak baca blog-blog orang ni
Kalau ada masa free jer.

Kalau dekat blog LZ ni.
Nurha tetarik dekat entri pasal planner accessories tu.
Sebab baru tahun ni ada azam untuk buat planner.
Habis duit beli washi tape dan sticker.
Hahahahah
LZ tak nak belanja ke..
gurau...


6 comments:

  1. Singgah follow #11
    Kami join jugak, goodluck :)
    herlittlehome.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

    ReplyDelete
  2. good luck... Shawal singgah + follow sini ^^

    jemput join GA shawal jugak.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete
  3. Thank you Miss Nurha for joining my giveaway..
    Tunggu keputusan yang akan diumumkan esok okay.
    Good luck!

    Psssstt : Next time LZ akan buat giveaway planner accessories pula.. So tungguuuuu giveaway akan datang okay ;-)

    ReplyDelete

Labels

News

Nurha Ismail. Powered by Blogger.